Bli medlem

Välkommen att bli medlem i en kamratstödjande verksamhet

Oasen är en ideell organisation, partipolitiskt och religiöst obunden sammanslutning av människor med utländskt bakgrund som drabbats av hiv, hepatiter och andra överförda infektioner och som är bosatt i Sverige samt deras anhöriga.

Oasen arbetar med kulturanpassad kamratstödjande verksamhet. Gruppen kommer från olika länder och består av personer med olika kulturell kompetens Vi erbjuder också information och individuell vägledning.

Alla medlemmar har rätt till:

  • Att vistas på Oasen
  • Att bli behandlad jämlikt
  • Yttrandefrihet
  • Att bestämma själv
  • Att vara anonym

Medlemsansökan

För att ansöka om medlemskap, vänligen skicka din förfrågan per e-post. Vi kommer därefter återkomma till dig med mer information om hur du blir medlem.

Om riksförbundet

Vårt syfte är att samla alla människor med utländskt bakgrund och drabbats av hiv, hepatiter och andra STI för att erbjuda kontakt, information/utbildning, kamratligt umgänge och stödverksamhet.

Medlemsansökan

Oasen arbetar med kulturanpassad kamratstödjande verksamhet. Gruppen kommer från olika länder och består av personer med olika kulturell kompetens Bli medlem idag och var med att bidra.

Kontakta oss

Behöver du prata med någon i samma situation på svenska, engelska eller franska? Vi tillhandahåller flera olika förutsättningar för att du enkelt skall kunna komma i kontakt med oss.